AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulmak ama kan görmemek

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek hileye ve fesada başvurmayacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına delalet eder.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek derdin ve sıkıntının biteceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Kahve falında su içmek ama kanmamak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir