AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşamına renk geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek elindeki işi rayına oturtacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek bekar ise evleneceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir