AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek hep onlara layık olmaya çalışacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir