AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek büyük aksilikler yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek yaşamın kolaylaşacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kurşun görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta kurşun görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek yarınlarına inanacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla yaralanmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir