AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kurşun görmek

Kahve falında vücudunda kurşun görmek

Kahve falında vücudunda kurşun görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda kurşun gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda kurşun görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta kurşun görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak durgunlaşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kurşun döktürmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir