AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından kurşun çıkarmak

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında kurşun çıkarmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunu çıkarmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir