AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta kurşun görmek

Kahve falında vücutta kurşun görmek

Kahve falında vücutta kurşun görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutluluğunun katlanacağına, başarılarının katlanacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta kurşun gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında vücutta kurşun görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak doğru haber almaya, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kurşun görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunlanan birini görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda kurşun görmek ailesini de mutlu edeceğine, aradığı çareleri bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun kusmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir