AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta siyah leke görmek

Kahve falında vücutta siyah leke görmek

Kahve falında vücutta siyah leke görmek buna rağmen kazanç getireceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında vücutta siyah leke gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek doğruluğu bulacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda lekeler görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta leke görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir