AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, insanlar arasında barışın sağlanacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, zorlukların günden güne artacağına, herkesin yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek hayırlı kapıların açılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta kırmızı leke görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek özlemlerini bitireceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir