AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta leke görmek

Kahve falında vücutta leke görmek

Kahve falında vücutta leke görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta leke gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında vücut lekesi görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda lekeler görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına inanılır.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek parasını dikkatli harcayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir