AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda siyah leke görmek

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her şeyin ters gideceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, insanları kandıracağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iyi huylar edineceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda siyah leke gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda lekeler görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vücut lekesi görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta leke görmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir