AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda lekeler görmek

Kahve falında vücudunda lekeler görmek

Kahve falında vücudunda lekeler görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda lekeler gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında vücut lekesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda lekeler görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında vücutta kırmızı leke görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta leke görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir