AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kusmak

Kahve falında kurşun kusmak

Kahve falında kurşun kusmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, bilgi sahibi olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kusmak gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında kurşun kusmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Kahve falında omuzdan kurşun yemek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak büyük kazançlar elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asker ve kurşun görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadan kurşunlanmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Kahve falında ayağa kurşun yemek yüklü bir miktar borç verileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kendine kurşun döktürmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir