AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda kurşun görmek

Kahve falında kolunda kurşun görmek

Kahve falında kolunda kurşun görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda kurşun gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında kolundan kurşun yemek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine inanılır.

Kahve falında kolunda kurşun görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan kurşunlanmak talihinin artacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunla vurulmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında birine kurşun sıkmak onurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun toplamak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında silaha kurşun koymak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir