AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunlanan birini görmek

Kahve falında kurşunlanan birini görmek

Kahve falında kurşunlanan birini görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunlanan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kolye görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun dökülmesi görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunlara gelmek kredi çekileceğine, şerefe ve izzete delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun sesi duymak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir