AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta çıbanlar görmek

Kahve falında vücutta çıbanlar görmek

Kahve falında vücutta çıbanlar görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta çıbanlar gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Kahve falında vücutta çıbanlar görmek başka işler deneyeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalçada çıban görmek konferans ve seminerlere katılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında göğsünde çıban görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda çıban görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde çıban görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memede çıban görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarında çıban görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde çıban görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir