AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında çıban görmek

Kahve falında bacaklarında çıban görmek

Kahve falında bacaklarında çıban görmek kısmetlerinin bollaşacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, eşe dosta yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarında çıban gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında bacağında çıban görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarında çıban görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde çıban görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta çıban görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çıbanı patlatmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz çıbanı görmek kişinin her türlü zenginliğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında başında çıban görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına işaret eder.

Kahve falında kalçada çıban görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir