AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçada çıban görmek

Kahve falında kalçada çıban görmek

Kahve falında kalçada çıban görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalçada çıban gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Kahve falında kalçada çıban görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çıban çıktığını görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kalçasını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalçada sivilce görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başta çıban görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalça çıkığı görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, enerjisini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada çıban görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir