AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda çıban görmek

Kahve falında kolda çıban görmek

Kahve falında kolda çıban görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işaret eder.

Kahve falında kolda çıban gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında kolda çıban görmek maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda çıban görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çıbanı sıkmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, her isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde çıban görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında yüzde çıban görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında gözde çıban görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir