AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde çıban görmek

Kahve falında göğsünde çıban görmek

Kahve falında göğsünde çıban görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde çıban gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Kahve falında göğsünde çıban görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kafada çıban görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memede çıban görmek kötü halin son bulacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çıban görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalçada çıban görmek ekmeğinin azalacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sırtta çıban görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında karnında çıban görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir