AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde çıban görmek

Kahve falında elde çıban görmek

Kahve falında elde çıban görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işlerinde aksama olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde çıban gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Kahve falında elde çıban görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çıbanı sıkmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında çıban görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında çıban görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında çıban görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde çıban görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işaret eder.

Kahve falında çıban çıkmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir