AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunu tıraş etmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kıllarını tıraş etmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir