AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllarını tıraş etmek

Kahve falında kıllarını tıraş etmek

Kahve falında kıllarını tıraş etmek o kapıyı kapatacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, satışların düşeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllarını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine inanılır.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, amaçlarına ulaşmaya delalettir.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kıllarını tıraş etmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla tıraş olmak sıkıntıların son bulacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tıraş olmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini tıraş etmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir