AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu tıraş etmek

Kahve falında vücudunu tıraş etmek

Kahve falında vücudunu tıraş etmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu tıraş etmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Kahve falında vücudunu tıraş etmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünü tıraş etmek üzüleceğine, yıpranacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını tıraş etmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tıraş makinesi görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, hedeflerini tutturamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir