AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut kılı görmek

Kahve falında vücut kılı görmek

Kahve falında vücut kılı görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücut kılı gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri kendinizi geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında vücuttan kıl almak yeni bir ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında başkasının vücudunda kıl görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, başarısının azalacağına inanılır.

Kahve falında vücudu kıllı görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücut kılı görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek yeni gayrimenkuller alınacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında vücudun kıllandığını görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir