AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kıl temizlemek

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarını temizlemek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalettir.

Kahve falında vücut kılı temizlemek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunun kıllarını temizlemek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında vücuttaki kılları temizlemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, maddi olarak güç kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir