AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan kıl almak

Kahve falında vücuttan kıl almak

Kahve falında vücuttan kıl almak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuttan kıl almak gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek imkânlarını kaybedeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kendi vücudunu kıllı görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında kıllı vücut görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl koparmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir