AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudun kıllandığını görmek

Kahve falında vücudun kıllandığını görmek

Kahve falında vücudun kıllandığını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzur dolu günler geçireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında vücudun kıllandığını gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Kahve falında vücudun kıllanmasını görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu kıllı görmek çok büyük adımlar atacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Kahve falında vücut kılı kesmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek aile bireyleri ile tartışacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunda kıl görmek adının yayılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllandığını görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir