AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu kıllı görmek

Kahve falında vücudu kıllı görmek

Kahve falında vücudu kıllı görmek şansının ve bahtının açılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında vücudu kıllı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya beklenmedik hareketler istenilmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl koparmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ev sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, neşeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir