AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının vücudunda kıl görmek

Kahve falında başkasının vücudunda kıl görmek

Kahve falında başkasının vücudunda kıl görmek inancının eksileceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının vücudunda kıl gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çekmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında vücudu kıllı bayan görmek yanlış seçimler yapacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında vücudu kıllı görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir