AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttaki kılları kesmek

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında vücut kılı kesmek zor günlerden geçeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek insanlara küsüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında vücudu kesmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunu kesmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi vücudunu kesmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir