AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllanmasını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının vücudunda kıl görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kılsız görmek dertlerine derman bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunda kıl görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek net bir bakış açısı kazanacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir