AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu kılsız görmek

Kahve falında vücudunu kılsız görmek

Kahve falında vücudunu kılsız görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, insanlara iş öğreteceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunu kılsız gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarını temizlemek başka başka yerlere seyahat edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek harcama gücünün artacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maneviyatının çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında insan vücudunda kıl görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunu kıllı görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir