AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak hem itibar edineceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak başarının adım adım yaklaşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet eder.

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kurt çıkarmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan böcek çıkarmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında vücuttan iğne çıkarmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir