AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vücudunda kıl görmek

Kahve falında kendi vücudunda kıl görmek

Kahve falında kendi vücudunda kıl görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kendi vücudunda kıl gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Kahve falında vücudu kıllı görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta kıllanma görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kılı temizlemek onlarla dayanışma içinde olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek işsiz ise işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında vücudunu kılsız görmek maddi varlığının çoğalacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir