AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, geçineceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, özlemelerin son bulacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında vücudundan saç çıktığını görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan böcek çıktığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, isyan edeceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda çiçek çıktığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir