AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bütün vücudu kıllı gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün balık kusmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün para saymak kişinin kafasının rahat edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün sureleri okumak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine inanılır.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, onu darda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün evlerin yandığını görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir