AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu kıllanmış görmek

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek

Kahve falında vücudu kıllanmış görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu kıllanmış gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına işaret eder.

Kahve falında vücudu kıllı kadın görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, malının artacağına delalet eder.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir