AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu morarmış görmek

Kahve falında vücudunu morarmış görmek

Kahve falında vücudunu morarmış görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, moralinin düzeleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunu morarmış gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında vücudunu mor görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta morluk görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda morluklar görmek kazancın artacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudu mor görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu morarmış görmek ekmeğinin azalmayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulur.

Kahve falında mor vücut görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudu yıkamak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir