AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda morluklar görmek

Kahve falında vücudunda morluklar görmek

Kahve falında vücudunda morluklar görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda morluklar gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında mor vücut görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta morluk görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu mor görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu mor görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunu morarmış görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda morluklar görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına inanılır.

Kahve falında vücutta yara çıkmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, umutlarının söneceğine delalet eder.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek hayaline kavuşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir