AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor vücut görmek

Kahve falında mor vücut görmek

Kahve falında mor vücut görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işaret eder.

Kahve falında mor vücut gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Kahve falında vücudu mor görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu morarmış görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işarettir.

Kahve falında vücutta morluk görmek güzel günler için çalışılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor vücut görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında vücudunu mor görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda morluklar görmek çok yükseleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücuda yağ sürmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir