AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta morluk görmek

Kahve falında vücutta morluk görmek

Kahve falında vücutta morluk görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sorunların günden güne artacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Kahve falında vücutta morluk gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Kahve falında vücudunu morarmış görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında mor vücut görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta morluk görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda morluklar görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu mor görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudu mor görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir