AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu mor görmek

Kahve falında vücudunu mor görmek

Kahve falında vücudunu mor görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, istediği başarıya kavuşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kazancının günden güne arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu mor gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Kahve falında vücudunu mor görmek belalı insanlara denk geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunu morarmış görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta morluk görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda morluklar görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet eder.

Kahve falında vücudu mor görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında mor vücut görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta iz görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta balık görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir