AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu mor görmek

Kahve falında vücudu mor görmek

Kahve falında vücudu mor görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntılarının daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudu mor gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Kahve falında mor vücut görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine inanılır.

Kahve falında vücudunu morarmış görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta morluk görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunu mor görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalettir.

Kahve falında vücudu mor görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda morluklar görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan böcek görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında vücut kılı temizlemek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir