AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu yıkamak

Kahve falında vücudu yıkamak

Kahve falında vücudu yıkamak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu yıkamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında vücut yıkamak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, geleceğine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu yıkamak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudu yıkamak helal rızka sahip olunacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işarettir.

Kahve falında kadın vücudu görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında vücudun kurtlandığını görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta kırmızı kabarcıklar görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işarettir.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu silmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir