AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları kopmak

Kahve falında bacakları kopmak

Kahve falında bacakları kopmak daima afiyette olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, bereketli işler yapacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bacakları kopmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bacakları kopmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kopmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğmesi kopmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağı kopmak çok büyük üzüntüler duyacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eti kopmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kulak kopmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, istenmeyen bir yolculuğa rivayet eder.

Kahve falında tırnak kopmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir