AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kopmak

Kahve falında bacak kopmak

Kahve falında bacak kopmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, onlar için çabalayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bacak kopmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Kahve falında bacak kopmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacağı kopmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bacakları kopmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı kopmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kafa kopmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kopmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak kopmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kopmak borçların ödeneceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir