AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kopmak

Kahve falında kulak kopmak

Kahve falında kulak kopmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kopmak gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kulak kopmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Kahve falında kulağı kopmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağı kopmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bacakları kopmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağı kopmak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolu kopmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları kopmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir