AnaSayfa / Genel / Kahve falında eti kopmak

Kahve falında eti kopmak

Kahve falında eti kopmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında eti kopmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Kahve falında eti kopmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında firtina kopmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eli kopmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları kopmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kulağı kopmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet kopmak işlerin büyüyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolu kopmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolları kopmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir