AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kopmak

Kahve falında tırnak kopmak

Kahve falında tırnak kopmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak kopmak gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında tırnak kopmak küs arkadaşların barışacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağı kopmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri kopmak tövbe etmeden vefata, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında firtina kopmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında kafa kopmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dili kopmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında saçları kopmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kopmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir